Restauratie van uw oude jukebox

Juke-Box Cools restaureert zelfs de oudste jukeboxen van het land. De restauratie van uw jukebox in Leopoldsburg is een delicate job die wij haarfijn uitvoeren.

Merken

We voeren enkel de restauratie van jukeboxen uit van de grote merken die wij zelf ook verkopen. Dat zijn Wurlitzer, AMI, Seeburg, Rock-Ola en NSM. Zowel de CD jukebox als het mechanische gedeelte van een jukebox komen in aanmerking, net als de 45 RPM en de 78 RPM of de jukeboxen uit de jaren 40, 50, 60, 70, 80,...

Delicaat

Sommige toestellen zijn 50 jaar oud. Zo’n restauratie is dan ook een delicaat werk. Niet alleen herschilderen wij de buitenkant, vaak moeten ook de kleine onderdelen gedemonteerd worden en hersteld. Het lastige, maar ook het uitdagende aan deze sector, is dat de nieuwe onderdelen niet meer beschikbaar zijn in de handel. We kopen ze aan bij andere houders of maken alles zelf.

Dit is echt handwerk dat heel veel tijd kost en met grote voorzichtigheid wordt aangepakt. Het is moeilijk om hier op voorhand een prijs van op te stellen, dat moet geval per geval bekeken worden. Indien het toestel niet ter plaatse herstelt kan worden zal hier dan ook een mondelijke prijsofferte besproken worden. Zaakvoerder Marc Cools haalt persoonlijk het toestel bij u thuis op in heel Vlaanderen. Vraag naar de voorwaarden door contact op te nemen!

Juke-Box Cools - Kanaalstraat 198 - 3971 Heppen - BE - Tel.: 01 140 28 51 Tel.: 01 140 28 51 - Gsm.: 0475 49 01 57 Gsm.: 0475 49 01 57 info@jukebox-cools.be
Back to Top